Marco Polo International Award

El Premi Internacional Marco Polo és un reconeixement a la trajectòria artística en el qual simbòlicament se’t reconeix com “Ambaixador de l’Art”. Els crítics d’art Francesco & Salvatore Saverio Russo em seleccionaren per aquest premi que  se’m va lliurar al Palazzio Marin de Venècia el 25 de setembre. El senyor Sandro Serradifalco organitzador de la Biennal d’art de Palermo, crític d’art i editor de la revista  Effetto Arte va ser l’encarregat de lliurar-me el premi. Durant la cerimònia vaig tenir l’oportunitat de conversar amb diferents personalitats del món de l’art com el senyor Carlo Balljana escultor del Vaticà.  El moment més emotiu per a mi va ser l’aplaudiment afectuós dels assistents arribats de diferents països que vaig rebre després quan en el meu discurs vaig dir que: “tot artista ha de ser lliure per crear a l’igual que un poble ha de ser lliure per decidir el seu futur”.