MENPO
MENPO
MENPO
MENPO

Trajectòria simplificada dels darrers anys

2014- 2015.- Exposa a Agora Gallery de New York. Realitza el retrat del Nou Rei d'Espanya encarregat per l'Ajuntament de Tarragona per a ubicar-lo en la Sala de Plens. Lliura al President de la Generalitat de Catalunya un quadre dedicat als més de 40.000 voluntaris del 9N. Realitza el quadre "Perdona'ls" que li encarrega la Germandat Nostre Pare Jesús de la Passió amb motiu del 75è aniversari de l'entitat. Rep el Premi internacional "Rome Imperiale" a la trajectòria artística. Rep a Venècia el Premi Internacional Marco Polo. Exposa a "Art Now" de Londres. Rep el Premi Internacional "Il David di Bernini" Itàlia.

2012-2013.- Exposa en Art.Fair d’Alemanya i en el Saló d’Art de Barcelona. Realitza per l’Ajuntament de Tarragona una sèrie d’originals dedicats als “Jocs Olímpics del Mediterrani 2017”. Lliura a TV3 una obra que commemora el trentè aniversari de la televisió publica de Catalunya. Participa en el llibre 42 Masters of Realistic Imagery de Art Domain Whois Verlag, Leipzig.

2010-2011.- Realitza la decoració artística de les parets i cúpules de l’altar Major i la capella del Baptisme de la Parròquia de Sant Joan de Tarragona. Exposa en la Fira d’Art Independent de Madrid. Realitza per l’arxiu Jujol un retrat de cos sencer de l’arquitecte Jujol. Promou la primera subhasta d’Art Solidari per la nova pobresa a Ribes Art i el Premi de pintura ràpida Santa Tecla.

2008-2009.- Crea una col·lecció d’obres sota el títol “Mahayana” que exposa en la galeria Àgora de Cambrils i que posteriorment obsequia a la Fundació SEUR com a contribució per a la realització d’un menjador pels nens de Moçambic. Realitza una conferència sobre “Mahayana” a CaixaFòrum. Lliure l’encàrrec d’un quadre de grans dimensions a l’empresa EMATSA amb motiu del 25è aniversari. Presenta l’exposició d’en Tàpies “la pell del real” i realitza un taller sobre l’informalisme a CaixaFòrum.

2006-2007.- El Museu Europeu d’Art Modern adquireix una obra seva. Premi de dibuix Salvador Dalí “Caixa Laietana”. Seleccionat en el “Premi Penagos de dibuix”, Fundació Mapfre i en el “Primer concurso de Pintura Figurativa”, Fundació de les Arts i els Artistes. Exposició en l’espai d’art Espelt Vinicultors de l’Empordà i en la Galeria Crisolart de Barcelona. Participació en el llibre “Artistes pel museu del demà”, Edicions Equador 21 S.L.

2004-2005.- Participa com artista representant de Catalunya en la Biennal Internacional d’Art Contemporani de Florència on se li atorga el Premi Lorenzo Il Magnifico en l’apartat “New Media”. Exposa en la galeria Soledad Arroyo de Toledo, en la galeria Alba d’Itàlia, en el Saló Internacional Du Vall D’Or de França i en el Saló des Artistes Français de París. Primer premi en la “Triennale del Miniquadro e della Miniscultura” d’Itàlia i Premi de la crítica en Esart. Col·labora conjuntament amb Modest Cuixart i altres artistes en la realització d’un mural per la Marató de TV3. Participa en el llibre “Índex d’art”, edicions Corporex-Bonart.

2002-2003.- Exposa en Artexpo de New York i en el Primer Festival d’Art d’Aizu Wakamutsu del Japó seleccionat per un comitè internacional per a participar com artista representant d’Espanya en la Biennal Internacional d’Art Contemporani de Florència on se li atorga el Premi Lorenzo Il Magnfico en l’apartat de “Pintura”. Exposa en el Saló Merit Artístic Europeu de França i en el Saló Internacional Saint Georges Sur Moulon de França on se li atorga el Gran Premi del Saló. Col·labora en la subhasta Fondo EdoTempia – Arte e Scienza per la Vita Biella d’Itàlia i participa en el llibre “ArtistsYeardook”, Edicions Graphic Art.

2000-2001.- Primer artista a qui se li atorga en la Generalitat de Catalunya el Premi Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans. Exposa en la Mostra Internacional d’Art Contemporani (EuropArt) d’Itàlia, en la galeria Thuillier de París, en la galeria Grup Batik Art de Barcelona, en la galeria Gralla d’Itàlia, en la galeria Karis de Tarragona, en Zarte de Sarragossa, en la galeria Mayte Muñoz de Barcelona, en l’exposició itinerant “el Trànsit de l’Art 2000-2001”, en els Salons Internacionals Du Vall de Cher, Buxières i Du Vall D’Or de França. Se li atorga el Premi al millor artista de l’ Associació Catalana d’Entitats Artístiques i el Premi a la Composició en el Saló Du Vall D’or de França. Participa a “Guía de Arte”, Edicions Plecs D’art S.L.

Diferents indrets on està present la meva obra

ElEl Palau  Reial de Pedralbes, la Generalitat de Catalunya,  la Casa Blanca d’Amèrica,    el Museu Europeu d’Art Modern, TV3, l’Arquebisbat de Tarragona, la Fundació Perelló, el Port de Tarragona, el Conservatori de Música Josep Carreras, la Seu d’EMATSA, la Parròquia de Sant Joan de Tarragona o l’Arxiu Jujol entre d’altres. Així mateix tenen obra seva la Baronessa Thyssen, l’entrenador de futbol Josep Guardiola, l’humorista Andreu Buenafuente, el galerista Sam Benady...

Enregistrament de l'exposició "Mahayana" per a la televisió
Enregistrament de l'exposició "Mahayana" per a la televisió
Enregistrament per a una televisió de Girona
Signatura en el llibre d'honor del Conservatori de Música Josep Carreras
Signatura en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Cambrils